fotolliga (13K)
old_camera (14K)Com a conseqüència de la situació derivada pel Coronavirus, que aconsella romandre a casa durant un temps, des de l'Associació hem posat en marxa un concurs especial per què ens sigui possible continuar amb la nostra afició sense sortir a l'exterior.

Hem creat aquesta galeria amb un únic tema: Fotografies fetes a casa. Podeu deixar anar la vostra imaginació, l'únic requisit és que no s'acceptaran fotografies fetes a l'exterior.

Les bases seran les mateixes que les de la Fotolliga, el període d'enviament de fotografies romandrà obert fins que les autoritats aixequin el període de confinament, estarem atents a les informacions i us ho notificarem amb temps suficient, i posteriorment obrirem el període de votacions.

Encara no sabem la durada d'aquesta situació, anirem adaptant el concurs a mesura de les circumstàncies, de moment acceptarem una fotografia per soci, i valorarem augmentar-ne el nombre en funció dels esdeveniments.

Us animem a participar-hi, la paraula de pas (password) que us demanarà la utilitat per a pujar la fotografia a la galeria és la mateixa que la de la Fotolliga, si no la recordeu, si us plau, envieu un correu a l'associació i us el recordarem.