Qui som?, Com contactar i Protecció de dades 

L'Associació Fotogràfica Jaume Oller és una entitat formada per persones afeccionades a la fotografia. Som un col·lectiu divers en edats, motivacions i estils fotogràfics, i ens uneix la voluntat de compartir amb els altres la nostra afecció.

Actualment comptem amb més de vuitanta socis i sòcies, entre adults i infantils. Volem fomentar la pràctica de la fotografia fent sortides, tallers, exposicions, cursos de formació i qualsevol altra activitat que hi estigui relacionada.

Protecció de dades:  Les dades dels socis que disposa l'Associació Fotogràfica Jaume Oller tenen la finalitat de procedir a la gestió adequada de les funcions pròpies de la nostra associació (informacions d'interès relacionades amb l'associació i la fotografia, comunicació de les activitats, cobrament de quotes d'associat, etc).

Els nostres socis podran exercir de forma gratuïta el seu dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició (ARCO) enviant un correu electrònic a: correu@afjaumeoller.cat  i se'ls respondrà amb les indicacions necessàries per a dur-ho a terme el més aviat possible i dins els terminis que marca la llei. En cas que es produeixin variacions en les dades personals de l'associat, aquest haurà d'informar a l'Associació per a mantenir les seves dades actualitzades.

Associació Fotogràfica Jaume Oller

Mare de Déu de Montserrat, 47

08401 - Granollers

93 879 58 92
(telèfon del Centre Cívic Jaume Oller - truqueu a la tarda)

correu@afjaumeoller.cat